Kasta do odroczonego wypieku żółta
Opis
Kasta do garowania 50, to idealne rozwiązanie przy zastosowaniu technologii odroczonego wypieku. Kasta występuje w dwóch wersjach : z pełnym oraz ażurowym dnem. Przy zastosowaniu pełnego dna kasta idealnie izoluje produkty znajdujące się w środku. Z kolei kasta z dnem ażurowym zapewnia doskonałą wentylację oraz rozrost ciasta.
Dzięki zastosowaniu najwyższej jakości materiałów podczas procesu produkcji, kasty są bardzo wytrzymałe. Zakres temperatur roboczych pozwala na mrożenie oraz mycie w zmywarkach. Produkt posiada niezbędne atesty dopuszczające go do kontaktu z żywnością.
Kasta do garowania 50 - to idealne rozwiązanie dla polskich piekarzy. Stanowi doskonałą alternatywę dla niemieckich kastli.
Dane techniczne
Wymiary podstawy | inny |
Wysokość | 50 mm |
Nośność | 5 kg |
Atest | tak |
Konstrukcja | pełna |
Kolor produktu | żółty |
Nośność | 5 kg |
Typ uchwytów | Brak |
Rodzaj uchwytu | UO - uchwyt otwarty |
System sztaplowania / zagnieżdżania | tak |
pojemność | 9 l |
wymiary wewnętrzne | 564 x 364 x 45 |
wymiary zewnętrzne | 589 x 388 x 50 |
materiał | HDPE |
temperaturowy zakres użytkowania | -40°C ÷ +90°C |